Lääketieteen tekniikka

Terveydenhuollon ja terveydenhuoltoa edistävien toimintojen kulut ovat jatkuvassa kasvussa. Tulevaisuus tuo todennäköisesti lisää muutoksia ja sopeutumispaineita alalle. Siemens Financial Services:llä on kokemusta erilaisten terveydenhuollon laitteistojen rahoituksesta. Asiakkaitamme ovat niin läänit ja kunnat kuin yksityiset lääkäriasematkin, joiden rahoitusratkaisut olemme sovittaneet asiakkaan toimintaa vastaaviksi.

Myös sairaaloilla, hoitokodeilla, yksityisklinikoilla, terveyskeskuksilla ja laboratorioilla on taloudellisia haasteita. Rahoitusratkaisujen avulla vanhenevaa laitekantaa voidaan uudistaa järjestelmällisesti, joustavasti ja potilassuhteita kehittäen, esimerkiksi potilastietojärjestelmää uusimalla. Siemens Financial Services tarjoaa lääketieteen tekniikan laitteille rahoitusratkaisun, joka kattaa koko laitteen elinkaaren.

Rahoituskeinojen tarve terveydenhoitoalalla on kouriintuntuva. Siemens Financial Services tarjoaa kattavan valikoiman rahoitusratkaisuja, jotka on räätälöity juuri näitä tarpeita silmällä pitäen.

Tervetuloa kuulemaan lisää tarjoamistamme palveluista.