Transport

Siemens Financial Services erbjuder finansiella lösningar både till dig som leverantör av utrustning inom fordondsindustrin såväl som för dig som har ett eget behov av finansiering.

Med en unik kombination av Siemens många års erfarenhet inom fordondsindustrin tillsammans med stor kunskap av utrustningsfinansiering kan vi erbjuda flexibla finansieringslösningar. Med en industriell partner inom finansiering så är budget och investeringsprocessen förenklad och förkortad. Det blir lättare att investera, vilket gör försäljningen snabbare och enklare. Som en en långsiktig strategisk partner stöder vi företag och kunder hela världen över. Vi vet av erfarenhet att företag inom fordonsindustrin arbetar i en mycket cyklisk miljö - och att de behöver en partner som de kan lita på i alla faser. Vårt mångåriga samarbete med företag inom fordonsindustrin samt vår egen verksamhet inom Siemens utgör grunden för vår djupa kunskap om branschen.

Det vi fokuserar på är behovsorienterad utrustningsfinansiering som omfattar finansiell leasing, avbetalningsköp, hyra, operationell leasing med mera. Vi erbjuder därmed kunder i alla storlekar ett omfattande utbud av kundanpassade finansieringslösningar. Men det som framförallt särskiljer oss är att vi är en del av ett industriföretag som är etablerat inom denna bransch. Därmed kan vi skräddarsy finansieringen efter dina behov.

Blev du hjälpt av denna information?