IT & telekommunikaatio

Nyky-yhteiskunnassa on tärkeää pysyä mukana teknologian kehityksessä, olipa kyse tietokoneen käyttömahdollisuudesta tai korkealuokkaisen videoneuvottelujärjestelmän ylläpidosta. Siemens Financial Services:llä on sekä kattava palveluvalikoima että kokemus, jota tarvitaan räätälöityjen rahoitusratkaisujen kehittämiseen IT- ja telekommunikaatioaloille. Suunnittelemme rahoitusratkaisut tilaustyönä sekä suurille että pienille asiakkaille.

Informaatioteknologia

Siemens Financial Services rahoittaa informaatioteknologian laitteistohankintoja ja tarjoaa myös muita niihin liittyviä palveluita.

Toimiva tietokonelaitteisto on useimpien yritysten toiminnan edellytys. Ostetut laitteistot kuitenkin vanhenevat ajan myötä, ja kalliita investointeja on pakko tehdä jatkuvasti, jotta pysytään kehityksen mukana. Siemens Financial Services:n rahoitusratkaisujen avulla on mahdollista pitää tuotteet ja laitteet ajan tasalla sekä laitteistojen että ohjelmistojen jatkuvien päivitysten kautta. Siemens Financial Services:n alan tuntemus ja korkeatasoiset palvelut mahdollistavat asiakkaiden tehokkuuden ja tavoitteiden toteutumisen.

Telekommunikaatio

Puhelinjärjestelmät sekä muut viestintävälineet, kuten kokoustekniikka, uudistuvat jatkuvasti. Vuokraus auttaa kilpailukyvyn säilyttämisessä, sillä päivitykset kuuluvat palveluun automaattisesti. Sopimuksia voidaan myös mukauttaa sesonkimuotoisten maksuvirtojen vaihtelun mukaan.

Tervetuloa kuulemaan lisää palveluistamme.