Ilma-alukset

Helikopterin, lentokoneen tai laivan hankinta edellyttää merkittävää investointia. Lähtökohtanamme on, että tällaisten investointien hyvä hallinta on erityisen tärkeää. Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus esimerkiksi lentokonealasta ja jäsennellyistä palvelusuunnitelmista, jotka soveltuvat tämän tyyppisiin investointeihin. Osaamme mukauttaa rahoitussuunnitelman juuri sopivaksi sekä lentokoneille että laivoille. Tiedämme myös, mitä muita tekijöitä on otettava huomioon parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Kysymys kuuluukin, onko sinulla varaa tehdä näitä investointeja ilman apuamme. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Lentokoneet

Yhä useammat yritykset ovat havainneet oman lentokoneen mukanaan tuomat strategiset liiketoimintaedut. Siemens Financial Services:n pohjoismaiseen henkilökuntaamme kuuluu lentokoneiden ja helikopterien rahoittamiseen erikoistuneita asiantuntijoita. Palveluita käyttävät esimerkiksi lentokonekerhot ja eri mittakaavoissa toimivat liikkeenharjoittajat. Meillä on alan edellyttämää osaamista ja kokemusta.

Emoyhtiömme Siemens AG:n tarjoamien voimavarojen ja vakauden ansiosta tietämyksemme ja maailmanlaajuinen läsnäolomme integroitujen rahoituspalveluidentarjoajana auttaa meitä maksimoimaan yrityksenne kannattavuuden ja poistamaan mutkat investointiprosesseista. Tavoitteena on tehdä seuraavista helikopteri- tai lentokonehankinnoista tai laitteistojen uusimisista mahdolliimman joustavia ja kustannustehokkaita, olipa kyse uudesta tai käytetystä kalustosta.

Tarjoamme rahoitusta:

  • alueellisille matkustajalentokoneille

  • rahtilentokoneille

  • yrityslentokoneille

  • opetuslentokoneille

  • helikoptereille

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tarjolla olevista palveluistamme.