Job & karriere

Virksomhedens ansatte er et af virksomhedens mest værdifulde aktiver. Det er også derfor, vi anstrenger os for at finde de bedste personer. At kunne tilbyde et positivt arbejdsklima i et godt miljø samt muligheder for at udvikle sig er også vigtige faktorer, vi lægger vægt på. Vi gør helt enkelt det, vi kan, for at sikre vores ansattes og dermed også virksomhedens udvikling og fremgang.

For os er det naturligt, at vi ikke kun tilbyder vore kunder gode produkter og høj service; vi stræber også efter at være den virksomhed, som vore ansatte vælger!

Ledige stillinger

Vi søger kolleger, som deler vor ambition og hensigt om, at Siemens Financial Services skal være en arbejdsgiver, hvor man søger hen for at blive.

De ansatte er et af virksomhedens mest værdifulde aktiver og derfor er det vigtigt for at finde de bedste medarbejdere. Det er vigtigt for os at forstå kunden og dennes virksomhed, så vi kan omsætte denne viden til praktiske handlinger og løsninger, der i sidste ende giver tilfredse kunder.

Når vi arbejder sammen i selskabet sker det via et samarbejde på tværs af afdelings- og landegrænser - med individuel ansvarstagen og professionalisme. Der findes derfor gode personlige udviklingsmuligheder både inden for den lokale virksomhed samt på et internationalt niveau.

På denne side offentliggør vi oplysninger om job samt, hvordan man indsender sin ansøgning - så snart vi søger nye kolleger. I øjeblikket foregår der dog ingen rekruttering.